Möt en kandidat.

– Rätt person på rätt plats behöver inte alltid vara den som kan mest.

Första gången hon kom i kontakt med Speed var när hon lämnade in en spontanansökan och kryssade i vad det var för jobb som intresserade henne. Två saker överraskade henne; utbudet av tjänster och bemötandet.

– Att Speed erbjöd andra jobb än inom lager och logistik kom som en överraskning för mig. Idag vet jag att de också är stora på tjänstemannasidan. Det jag har fastnat för är att Speed är duktiga under hela processen, även efter det att tjänsten är tillsatt. Du får alltid en bra återkoppling och en kontakt som bryr sig om dig. Det vill jag verkligen ge dem kredd för.

Valmira Haliti

Valmira Haliti

Yrke/titel:
Kandidat

Fem ord som beskriver mig:
Glad, målinriktad, social, lösningsorienterad, tar för mig

Bästa tips:
Gör inte intervjun större än den är, slappna bara av och var dig själv.

Det glömmer jag aldrig:
Det underbara bemötandet jag fick! Deras råd och coachning skapade trygghet både under och efter rekryteringsprocessen.

Vill du prata rekrytering och inhyrning?

Funderar du och ditt företag på att rekrytera, eller kanske hyra in kompetens? Kontakta oss direkt, oavsett om det är aktuellt just nu eller senare, för ett förutsättningslöst möte.