Möt en konsultchef.

– Jag har stort fokus på kandidaten, det är huvudrollsinnehavaren.

Det startar alltid med ett samtal där hon lär känna kunden och får veta vilket behov som finns. Utifrån det skapas sedan en annons parallellt som en djupdykning i nätverket görs.

– Jag träffar en hel del kandidater och det jag tycker är viktigt är att personen ska känna sig välkommen, lugn och trygg. Det handlar om att ta reda på vad de själva vill. Därför ställer jag en massa frågor. Och jag tittar mycket efter engagemang och driv hos personen. Sedan börjar det roligaste; att matcha kandidatens kompetens och ambitioner mot kundens behov och önskemål.

Annika Risberg

Annika Risberg

Yrke/titel:
Inhyrning/Konsultchef

Kollegorna om Annika:
En positiv, lösningsfokuserad, pålitlig, målinriktad discoälskare

Tio genomförda uppdrag:
Ekonomichef, Logistikplanerare, Administratör, Produktionstekniker, Projektledare, Logistiker, Receptionist, Ekonom, Löneadministratör, Kundsupport

Bästa inhyrningstips:
Hör gärna av dig så snart du anar ett inhyrningsbehov, då kan vi arbeta proaktivt så att tillsättningen sedan går snabbare.

Därför älskar jag mitt jobb:
Jag får dagligen träffa härliga kollegor, kunder, kandidater och konsulter. Roligast av allt är att få erbjuda jobbet till en kandidat och därefter meddela kunden att rekryteringen är klar.

Hör av dig:
Behöver du hyra in kompetens på kort eller lång sikt? Kontakta Annika, 0722-50 29 90 eller annika.risberg@speedgroup.se

Vill du prata rekrytering och inhyrning?

Funderar du och ditt företag på att rekrytera, eller kanske hyra in kompetens? Kontakta oss direkt, oavsett om det är aktuellt just nu eller senare, för ett förutsättningslöst möte.