Möt en kund.

– Att jag fortsätter vara kund är ett bevis på att Speed gör ett bra jobb.

Första gången Joakim kom i kontakt med oss var för ett antal år sedan när han behövde hjälp med en rekrytering. Då kände han inte till så mycket om oss.

– Jag visste att de höll på med uthyrning men jag hade aldrig själv jobbat med dem. Men det fungerade bra redan från början och sedan dess har det blivit fler rekryteringar. Att jag fortsätter vara kund är väl ett bevis på att Speed gör ett bra jobb. De är väldigt duktiga på att fånga upp kandidater och få dem att känna sig trygga i själva processen. Mycket hänger ihop med hur rekryterarna är som personer, det är mycket deras förtjänst att det blir ett bra resultat.

Joakim Backlund

Joakim Backlund

Yrke/titel:
Produktionschef, IMI Hydronic

Fem ord som beskriver mig:
Ärlig, engagerad, omtänksam, relationsskapande, lagspelare

Bästa tips:
När du ska rekrytera, gå inte bara på kompetens, personligheten är minst lika viktig.

Det glömmer jag aldrig:
Det finns många roliga minnen, men det jag vill trycka på är den avslappande stämning Speeds medarbetare skapar under möten och intervjuer.

Vill du prata rekrytering och inhyrning?

Funderar du och ditt företag på att rekrytera, eller kanske hyra in kompetens? Kontakta oss direkt, oavsett om det är aktuellt just nu eller senare, för ett förutsättningslöst möte.