Att samarbeta med oss är annorlunda.

Alla känner inte till att vi arbetar med rekrytering och inhyrning av tjänstemän. Lite synd, för vi gör det på vårt eget speciella sätt. Vi drar oss aldrig för att ställa de krävande frågorna, lika lite som att prata drömmar, ambitioner och framtid.

Tre avgörande faktorer

För att hitta rätt och få bästa möjliga resultat utgår vårt arbete från tre avgörande faktorer; erfarna rekryterare, en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess och ett bra nätverk. Med ditt företags ambitioner, utmaningar och affärsmål som utgångspunkt hittar vi och attraherar de mest lämpade kandidaterna. Och vi gör det på ett professionellt och personligt sätt.

Vårt eget speciella sätt

Kanske är det just där hemligheten ligger när vi talar om att göra det på vårt eget speciella sätt. Att vi är personliga är inget vi bara säger, det känns i varje kontakt. Du märker det på vårt engagemang, det där extra telefonsamtalet, sättet vi ställer frågor på, vår drivkraft att hitta den mest optimala lösningen. En känsla båda parter ska uppleva, såväl kund som kandidat.

Långsiktigt samarbete

Vi är experter på att matcha rätt kandidat med kundens behov. Genom en grundlig uppdrags- och kravprofilstagning följt av löpande dialog, uppföljning och utvärdering lär vi känna våra kunder på djupet och kan på så sätt hitta rätt kandidater. Och många gånger får vi förtroendet att växa tillsammans med våra kunder i ett nära och långsiktigt samarbete.

En trygg partner

Vi är självklart auktoriserade genom Almega – både som rekryterings- och bemanningsföretag. Det skapar trygghet både för dig som kund och för våra kandidater. Kvalitet och miljö är viktiga frågor för oss på Speed och därför arbetar vi enligt ISO 9001 och ISO 14001 och är certifierade enligt följande certifikat.

En del av Speed Group

Vi är en del av Speed Group. Här kan du läsa mer om oss.